Residència Toy

Serveis Generals

Cuina

La preparació de tots els àpats es realitza a les instal·lacions del centre. Cada dia hi ha un menú diferent d'estil mediterrani, variat, equilibrat i amb opció d'adaptacions. Facilitem que els familiars i amics pugueu venir a compartir l'àpat amb previ avís.

Menjador

Disposa de varies taules d'entre 4 i 8 persones, per a que els residents puguin gaudir tant de l'àpat com dels companys.

Bugaderia

Incloem el servei de bugaderia i neteja tots els dies de l'any per garantir el confort dels residents; així com tenim Servei de costura i arranjaments i etiquetatge de prendes.

Actes Religiosos

Una vegada al mes celebrem missa amb el mossèn de la Parròquia de Malgrat per a que els residents que vulguin hi puguin participar; tenint presents les celebracions de la religió cristiana.

Manteniment d'Instalacions

L’equip propi de manteniment s’encarrega a diari de les reparacions, noves instal·lacions i conservació general per poder garantir l'òptim funcionament de totes les dependències així com la seva modernització constant.

Perruqueria

Dos cops per setmana disposem de servei extern de perruqueria a les nostres instal·lacions. (Aquest servei té un cost complementari)

Podologia

Oferim servei extern de podologia a les nostres instal·lacions setmanalment. (Aquest servei té un cost complementari)

Acompanyament a visites mèdiques

En cas de necessitat, facilitem acompanyants per a visites mèdiques. (Aquest servei té un cost complementari)

Neteja

Servei de neteja diària, en diferents moments del dia per a que totes les estances del centre estiguin sempre impol·lutes